HENK VISSER

DigiEmotion_______________________________________________

Recent :

Infomercial i.o.v. ITDS

Motion Graphics. Wie zich begeeft in de wereld van dynamics, thinking particles , mosplines en L-systems

hoeft zich nooit meer te vervelen. DigiEmotion werkt met Maxon Cinema 4D en After Effects CC, twee companies die de handen ineengeslagen hebben en sinds kort in een integrale workflow zijn verbonden.

 

 

De mogelijkheden en resultaten die daaruit voortvloeien zijn met geen pen te beschrijven.  Toegegeven: de leercurve is aanzienlijk steiler geworden maar met het volgen van de inspirerende tutorials van Andrew Kramer op Videocopilot.net en Nick Campbell en Chris Schmidt op Greyscalegorilla.com, Mikey Borup, Hellolux,  E.J. Hassenfratz (Eyedesyn ) EC Abrams, School of Motion, etc  kan menige avond boeiend worden ingevuld. En dat tot in lengte van dagen. Inmiddels kan DigiEmotion op het gebied van Motion Graphics een bescheiden woordje meespreken.

 

Recent:

 Voor de website LesterBanks.com heb ik 2 tutorials gemaakt waarin verschillende facetten van character-animation met behulp van een Inversed Kinematic systeem optimaal worden gebruikt door Templates te maken .

In de tweede tutorial wordt een methode uitgelegd om 'headturns'in 2d animaties te realiseren. Beide staan in de After Effects  Animation section van die website.

 

^

TOP

Henk Visser DigiEmotion

Krusemanlaan 42

1701 VM Heerhugowaard

Tel    +31(0)728881883

SMS PREFERRED

GSM +31(0)642704499

 

 

geen acquisitie / no acquisition